Érdemes tudni

A kiállítás kitűnő lehetőséget biztosít a nemzetközi és hazai kiállítóknak termékskálájuk bemutatására. A kis- és nagykereskedők számára pedig adott a lehetőség, hogy már akár a kiállításon leadják rendeléseiket a gyártók/nagykereskedők felé. A kiállítás évente két alkalommal, tavasz és ősz elején kerül megrendezésre, így a kereskedők minden szezonra előre tudnak rendelni. A kiállításon az európai piac meghatározó márkái mellett a hazai cipőgyártás képviselői is megjelennek. Az elmúlt 27 év a kiállítás történetében nemcsak igazolta annak létjogosultságát, de egyúttal igényli megújulását is.  A 2017. szeptemberi kiállítást követően, a rendezvény új helyszínen, szélesebb körű szolgáltatási környezetben, alacsonyabb díjak mellett kerül megrendezésre, mely változások a résztvevő vállalkozások igényeit követik, igazolják vissza.

Idén márciustól az új helyszín Budaörs, amely jobb megközelítési és parkolási lehetőségeket kínál, egyúttal megoldást nyújt nagyobb standterületek rendelésére és a tematikai bővítésre is (táskák, bőráruk).

A kiállítás célja e 27 éves hagyomány folytatása a hazai és a nemzetközi márkák számára, igényes környezetben, a kiállítói igényeket szem előtt tartva.

A kiállításra különböző méretű alapterületek és standok bérelhetők. A kisebb, úgynevezett egység-stand méretű (6 és 25 m2 között) standok felépítve, az alapterülettel együtt igényelhetők, 22 500 Ft+áfa/m2 áron. Ez tartalmazza az alapterület, határoló falak, szőnyegezés, asztal, székek, polcok, frízfelirat bérleti díját. A nagyobb, egyedi méretű standok esetén lehetőség van a kiállítás generál-kivitelezőjétől vagy más kivitelezőtől kívánság szerinti standot bérelni, vagy akár saját installációt alkalmazni. A kiállítás hivatalos építési napja péntek, március 9-e, a standok berendezése szombaton, március 10-én 10.00 órától történik. A nyitva tartási, azaz közönségnapok hagyományosan vasárnap és hétfő. A bontás a hétfői, 16.00 órai zárást követően történik, éjféli határidővel.

A magyar és az angol nyelvű jelentkezési lapokat itt is megtalálhatja és letöltheti!

A kiállítói katalógust innen is letöltheti.